iOS 12 Public Beta вече е тук. Ето как да я свалите

0
99
iOS 12 Public Beta вече е тук. Ето как да я свалите

След като на WWDC 2018 от Apple анонсираха iOS 12, те направиха първото публично бета издание достъпно за сваляне и то може да бъде свалено от специалния сайт на компанията за бета издания. Новата версия на мобилната операционна система на Apple iOS 12 идва с различни подобрения и нови функции.

С iOS 12 от Apple се опитват да променят изцяло преживяването на потребителите. Добавени са нови функции като Siri Suggestions, Group FaceTime, Screen Time, сканиране на QR кодове по нов, по-удобен начин, предоставени са подобрени DND (Do Not Disturb) режими, USB защита срещу разбиване на пароли, която в последствие се оказа, че вече е превъзмогната от компанията Grayshift, функция Memojis, която позволява създаването на анимиран аватар, който може да бъде напълно персонализиран и още.

Ето как можете да свалите и инсталирате iOS 12 Public Beta:

*Забележка:
Преди да пристъпите към свалянето и инсталирането на iOS 12 Public Beta се препоръчва да направите бекъп на вашето устройство, защото това издание не се препоръчва за всекидневно използване, понеже все още е в бета стадий на разработка.

За да свалите iOS 12 Public Beta първо трябва да отидете на Apple Beta Software, да се впишете с Apple ID, а след това да цъкнете на линка и да се съгласите с условията. Сега запишете вашето устройство и свалете Beta Profile. Щом свалянето приключи, ще бъдете попитани дали искате да инсталирате профила във вашето Settings меню на устройството ви. Изберете Install и рестартирайте вашия iPhone/iPad, когато бдете помолени за това.

След свалянето на Beta Profile се уверете, че сте свързани към стабилна Wi-Fi мрежа и отидете на Settings->General->Software Update. Свалете iOS 12 Public Beta и инсталирайте новата версия. Инсталацията ще продължи около 20 минути, а след рестарта вашето устройство ще използва новия ъпдейт.

Прочетете още:  Google пусна reCAPTCHA v3 официално
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments