iPhone 11 ще бъде обявен на 10 септември

0
398
iPhne 11

Има голяма вероятност iPhone 11 да бъде обявен на 10 септември според наскоро излязла информация.

Информация, изнесена от iHelp BRM покзва, че в седмата бета версия на операционните системи iOS 13 и iPadOS 13 има данни, които подсказват, че голямото събитие по обявяването на следващия смартфон на Apple iPhone 11 ще се случи съвсем скоро – на 10 септември 2019-а година.

В последните издания на тези операционни системи са налични изображения, отбелязани с „hold for release“, а показаната дата е именно 10-и септември.

iPhone 11 ще бъде обявен на 10 септември 1

Тежест на новото предположение дава и фактът, че изображенията, които изтекоха миналата година показваха 12-и септември и точно това беше датата, когато официално беше обявен моделът iPhone XS.

Поради тази причина се предполага, че и този път изображенията в новите бета издания на iOS 13 и iPadOS 13 показват датата на излизане на iPhone 11. Интересен факт е, че по-стари iPhone и iPad модели, които също ще получат iOS 13 показват датата 23 септември понеделник.

Излизането на iPhone 11 на 10-и септември също така може да се подкрепи от факта, че от Apple обикновено обявяват своите нови линии телефони през втората седмица на септември.

iPhone 11 ще бъде обявен на 10 септември 2

Имайки предвид, че от Apple миналия месец изпратиха към Евразийската икономическа комисия няколко нови iPad модела, може да се предположи, че на събитието ще бъде представен не само iPhone, но и други устройства.

След като iPhone11 бъде обявен официално, от Apple ще обявят и финалните версии на iOS 13 и iPadOS 13, което ще се случи седмица по-късно, а потребителите ще могат да започнат да купуват новите устройства на 23-и септември или по-късно, в зависимост от региона, където се намират.

Прочетете още:  Момиче умря от експлодирал смартфон

Освен операционните системи iOS 13 и iPadOS 13 от Apple ще обявят и macOS Catalina 10.15, tvOS 13 за телевизори и watchOS 6 за Apple Watch смарт часовниците.

0/5 (0 Reviews)