iPhone 7 избухва и нанася тежки поражения на ръката на 42-годишен мъж (снимки)

0
27
iPhone 7 избухва и нанася тежки поражения на ръката на 42-годишен мъж (снимки)


42-годишният Lee Hayes от Великобритания е получил тежко нараняване, след като неговият чисто нов iPhome 7 избухва с пламъци в ръката му.

Вече са налични различни слухове и данни около iPhone 8 и технологиите, които той ще използва, но в същото време и случаите с гръмнали устройства също не спират.

Този път жертвата е 42-годишният англичанин Lee Hayes, чийто чисто нов iPhone 7 на три дни е гръмнал, когато той е тръгнал да отговаря на позвъняване.

„Бях в кухнята, когато телефонът звънна. В момента, в който докоснах дисплея, за да отговоря на обаждането, телефонът просто се взриви“, казва той.

„В ръката ми се забиха множество малки парчета стъкло, които приятелката ми вади няколко дни. Беше ужасно нараняване и имах тежко кръвотечение. Можеше обаче да бъде много по-лошо – можеше да изгубя ръката си“, допълва той.

iPhone 7 избухва и нанася тежки поражения на ръката на 42-годишен мъж (снимки) 3

След инцидента Hayes получава нов телефон от оператора O2 в Мърсисайд, където живее той, но не успява да получи никаква компенсация за пораженията, които е получил вследствие на взрива. той обмисля да заведе дело за компенсации.

От Apple отказват да коментират случая, но е възможно да направят вътрешно разследване, както при други подобни инциденти, засега без резултат.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  KDE Plasma получава още повече бързина
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments