iPhone 8 Plus се разлепва при зареждане

0
64
iPhone iOS


Все повече потребители съобщават, че 8 Plus се разлепва, когато бива включен към зарядното.

Въпреки че всички производители на телефони тестват своите устройства по много начини, все пак се случва да изскочат най-различни дефекти.

Когато обаче говорим за iPhone, който е доста скъп телефон и има славата на първокласен продукт, какъвто всъщност не е и това се вижда съвсем ясно, това е недопустимо.

Предният панел на iPhone 8 Plus се разлепва при зареждане на батерията, като потребителите казват, че зареждането се осъществява с оригиналните зарядно и кабел, предоставени от компанията.

От MacRumors съобщават, че с повишаването на броя на закупените устройства, се увеличава и броят на тези случаи и изглежда, че от Apple имат голям проблем.

iPhone 8 Plus се разлепва при зареждане 3

От Apple засега не определят случващото се като дефект, но заявяват, че ще направят проучване на проблема. Може би се надяват, че това са няколко изолирани случаи, които няма да засегнат голяма част от потребителите.

Ако разлепването при зареждането на iPhone 8 Plus бъде признато като дефект, от Apple се очаква да пуснат партида на пазара, при която проблемът е разрешен, както се е случвало и с други модели.

Най-вероятната причина е загряване на батерията при зареждането и от топлината лепилото, което държи предния панел, не издържа. Засега няма данни за самовъзпламенили се телефони.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Feral Interactive предоставят Medieval II: Total War колекция за Linux и Mac OS X (видео)