iPhone X има проблеми със студа – тъчскрийнът спира да работи

0
39
iPhone X има проблеми със студа - тъчскрийнът спира да работи

Препоръчваме топъл калъф за iPhone X, за да го държите на топло.

Поредният проблем с юбилейния смартфон на Apple iPhone X трови живота на потребителите. Някои от тях се оплакват, че при ниски температури около 0 градуса, тъчскрийнът спира да работи.

Знаем за случаите, когато тъчскрийнът на iPhone X спира да работи при ниски температури при бърза смяна на околната среда от топло на студено„, казват от Apple пред loopinsight.com.

Температурната амплитуда за нормалната работа на iPhone е от 0 до 32 градуса по Целзий и се предполага, че няма да има никакви проблеми в този диапазон. Това, че от Apple признават за проблема показва, че всъщност това поведение на устройството е неочаквано и от компанията обещават, че ще има поправка в близко бъдеще с някой от софтуерните ъпдейти.

Ако съдим по минали такива случаи обаче, бързането при подобни проблеми не е характерна черта за Apple, така че е почти сигурно, че поправката няма да дойде скоро.

Като временно решение на проблема потребителите са открили отключването и заключването на телефона, което може да ви свърши работа, докато чакате поправката.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Microsoft Edge вече блокира сайтове със SHA-1 сертификат