Искате нови Windows 10 икони? Изпробвайте тези

0
147
Искате нови Windows 10 икони? Изпробвайте тези

Изпробвайте тези нови Windows 10 икони, ще ви харесат.

Имайки предвид, че възможностите за персонализация на Windows 10 са доста ограничени, то всяка една промяна, била тя и минимална е добре дошла за повечето потребители.

Една такава малка промяна е и подмяната на системните икони с други, което ще придаде едно освежаване на вашата работна среда. Ако търсите подобни нови икони, то можете да изпробвате Fluend Design-базираните икони, изработени от потребителя от Reddit itspuia.

Въпреки че имат минималистичен дизайн, тези икони предлагат лек 3D ефект, което ги прави доста приятни. За дъжаление потребителят itspuia е направил ограничен набор от икони, състоящи се от иконите за папките Downloads, File Explorer, Pictures, Disk Drives, Videos, Documents и Cloud.

Разбира се, при подобни проекти винаги има поле за подобрение и това се вижда и тук, тъй като някои потребители се оплакват, че иконите Pictures, Videos и Documents са трудно различими една от друга. Въпреки това вкусът на всеки потребител е различен и други хвалят работата на itspuia.

Ако искате да изпробвате тези нови Windows 10 икони, можете да ги свалите от тук. За да ги използвате, отидете до съответната икона, която искате да промените, дайте десен бутон->Properties->Customize->Change icon, отидете то желаната икона през диалоговия прозорец, изберете я и приложете промените.

Засега itspuia отбелязва, че няма намерение да прави нови икони, но може би, ако има голям интерес, той може да промени своето мнение. В същото време от Майкрософт също разработват нови Fluent Design икони, но към момента не е ясно кога те ще се появят в Windows 10.

Прочетете още:  Излезе Google Chrome 69. Идва с нов потребителски интерфейс
0/5 (0 Reviews)