Излезе GNOME 3.34.1 с различни поправки

0
50
GNOME GTK

Излезе първото малко издание на Linux графичната среда GNOME 3.34.1.

Разработчикът Michael Catanzaro обяви наличността на първото малко издание на Linux графичната среда GNOME от серията 3.34, която идва с различни поправки.

GNOME 3.34.1 е стабилно издание, в което се съдържат поправки, осъществени през едномесечния период от излизането на GNOME 3.34.

Някои от тях са поправени сривове при GNOME Control Center, отстранени са критични проблеми при файловия мениджър Nautilus, поправен е проблем при бързото превключване на потребители с GDM, различни поправки за уеб браузъра Epiphany, който също така е оптимизиран и за устройства с малък размер.

Налични са множество поправки при Evince, GNOME Software получава поправка за инсталирането на уеб приложения, поправка за разрешаването на хранилища от трети страни, актуализирани са POI типовите дефиниции и преводи за OSM редактиране, налични са поправки при evolution-data-server и още.

Както винаги при нови издания на GNOME и сега са актуализирани редица приложения и компоненти, някои от които adwaita-icon-theme, epiphany, eog, gnome-backgrounds, gnome-boxes, gnome-calculator, gnome-calendar, gnome-control-center, gnome-desktop, nautilus, totem, librsvg, grilo, grilo-plugins, gtk+, gvfs и други.

Повече подробности и пълния списък с промените можете да видите в официалния анонс.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Hitman 3 Linux Wine
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments