Излезе Mesa 18.2 RC3

0
20
MESA Linux driver

След като в края на месеца, ако всичко върви по план, се очаква излизането на на графичния пакет за Linux Mesa 18.2, Andres Gomez обяви наличността на третото RC издание, което идва с 24 поправки на различни проблеми и разнообразни подобрения и нито един отказан пач.

Във версия 18.2 RC3 има поправка на поведението на GLSL, когато срещне грешка, различни поправки при компилиране с autotools и при Android, стейт тракърът на Mesa получава кръпка за ETC2 съвместимост, в изданието е включена поправка за игрите Metro 2033 Redux и Metro Last Light Redux, включени са поправки за драйвърите на Broadcom, AMD, Intel, както и индивидуални поправки за wr driver и Intel инструментите, EGL драйвърът получава поправки за Wayland и X11.

Следващото издание на Mesa 18.2 RC4 се очаква да излезе другата седмица в сряда и както вече споменахме, ако всичко върви по план, финалното издание на Mesa 18.2 се очаква в края на този месец август. Повече информация за третото RC издание на Mesa от клона 18.2, можете да получите от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Играта Warzone 2100 беше портната към Vulkan