Излезе нов ъпдейт за Windows 10 Anniversary Update

0
44
Windows 10


Ъпдейтът KB4039396 е насочен към потребителите на Windows 10 Anniversary Update и предоставя поправки на два проблема.

Понеже KB4039396 не е част от Patch Tuesday, в него не се съдържат кръпки по сигурността. Този нов ъпдейт е пуснат специално, за да поправи проблеми, които се появиха с предишния кумулативен ъпдейт.

Единият проблем, който бива поправен, е този, при който с инсталирането на кумулативния ъпдейт KB4034658 за Windows 10 Anniversary Update, скритите ъпдейти се загубваха завинаги, а с тях също така се изтрива и историята на ъпдейтите.

От Майкрософт обясняват обаче, че проблемите няма да бъдат поправени при потребителите, които вече са инсталирали ъпдейта KB4034658, и тяхната история, и скрити ъпдейти няма да бъдат възстановени. Ъпдейтът е само за потребителите, които все още не са инсталирали проблемния ъпдейт.

Вторият проблем, към който е насочена новата актуализация, е грешка 0x8024401c при Windows Server Update Services (WSUS), която се появява при доста клиентски машини, инсталирали последните кумулативни ъпдейти.

Засега няма известни проблеми и се предполага, че инсталирането на ъпдейта би трябвало да протече безпроблемно, но предвид това, че кръпката е нова, е възможно да се появят проблеми на по-късен етап.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Започна разработката на Ubuntu 18.04 LTS "Bionic Beaver"