Излезе първият Windows 10 Build 16353 от Skip Ahead

0
49
Излезе първият Windows 10 Build 16353 от Skip Ahead


От Майкрософт пуснаха първия Windows 10 Insider Build 16353 за потребителите от insider програмата, които са избрали Skip Ahead.

Skip Ahead е каналът, в който потребителите ще поучават достъп до ранни билдове за следващия голям ъпдейт за Windows 10 – Redstone 4.

С наближаването на пускането на Fall Creators Update през следващия месец от Майкрософт обявиха Skip Ahead, от клона RS_PRERELEASE, който ще бъде част от Redstone 4, което всъщност се случи и преди излизането на Creators Update с RS2_RELEASE клона.

От официалния анонс се вижда, че при Windows 10 Insider Build 16353 има предимно оправени бъгове при някои компоненти като таск бара, Action Center, XAML, Asphalt 8 и пр., както и някои малки промени.

В началото потребителите, които получават новите билдове от RS4 няма да видят някакви визуални промени, но ще има доста промени под капака, които ще проправят пътя за по-големите промени за в бъдеще.

Участниците в Insider програмата, които не са избрали да частват в Skip Ahead, ще продължават да получават preview билдове от Fall Creators Update.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт публикува кръпка за SMBv3 уязвимостта при Windows 10