Излезе Red Hat Enterprise Linux 7.4

0
49
Излезе Red Hat Enterprise Linux 7.4


Днес беше обявена официалната наличност на новата версия на GNU/Linux дистрибуцията Red Hat Enterprise Linux 7.4.

„Последната версия на водещата в световен мащаб бизнес Linux платформа поддържа множество методологии за инсталиране в различни среди, с нови функции по сигурността, подобрено представяне и представя нови възможности за автоматизация за справяне със сложното разнородие на различните дейта центрове,“ казва вице президентът и генерален мениджър към Red Hat Jim Totton в днешния анонс.

Red Hat Enterprise Linux 7 действа като обединител на отворения код и предоставянето на стабилност от най-високо ниво за бизнеса, поставяйки основата за дигитална трансформация, като в същото време продължава да поддържа и текущите системи и обемите от работа, които трябва да бъдат свършени от тях.

В новата версия на Red Hat Enterprise Linux 7 са добавени различни нови функции, а много други са подобрени.

Разширени са възможностите за проверяване от администраторите на логовете, което позволява да се опрости процесът чрез използване на филтри за записаните събития, добавена е функцията USB Guard, която позволява по-голям контрол върху външните устройства, повишена е сигурността при контейнерите.

Добавена е поддръжка за NVMe Over Fabric, повишена е сигурността, без от това да страда производителността, за пръв път се показва и технологията LiveFS, която дава възможност за инсталирането на актуализации по сигурността без нуждата от рестарт на машината и още много.

Red Hat Enterprise Linux 7 се предлага за различни архитектури като IBM Power, 64-bit ARM и IBM z Systems, което е в съответствие с желанието на компанията да предлага избор на своите клиенти.

С всички подобрения, промени и новости при новата версия можете да се запознаете от официалния анонс.

Прочетете още:  Излезе CrossOver 18.0 за Linux и macOS
0/5 (0 Reviews)