Излезе Windows 10 Build 14393.3

0
26
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Изглежда съмненията, че Windows 10 build 14393 е RTM версията на Anniversary Update днес се потвърдиха неофициално.

Новият ъпдейт 14393.3 отново е за потребителите в Insider програмата, но разликата днес е, че това не е нов билд, а е ъпдейт на билд 14393, което означава, че от Microsoft се опитват да оправят оставащите проблеми в този билд, преди да го пуснат за всички под формата на Anniversary Update на 2-ри август.

Новият билд Windows 10 build 14393.3 е наличен чрез Windows Update под формата на кумулативен ъпдейт (KB3176925) за бързия кръг в Insider програмата, за десктоп и мобилни устройства. Той идва с някои поправки на съобщените през последните дни бъгове и не носи никакви нови функции. Въпреки това, ако участвате в Insider програмата, е добре да го инсталирате, защото се предполага, че е най-бързият и изчистен от бъгове към момента.

Във Feedback Hub се появи пост, в кото се разкрива точно какви са промените, които носи новият кумулативен ъпдейт. Според информацията е поправен проблемът при някои таблети, където клавиатурата не иска да се завърта коректно при някои устройства.

Поправен е още и проблемът, при който някои потребители не са можели да стартират Store app заради лицензионни проблеми, пуснат е пач за приложения, които използват DDE inter-process комуникация за синхронизация и според Microsoft сега би трябвало да работи коректно. Също така е поправен бъгът със забавянето на Windows Update при устройства с Connected Standby.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт признаха за Bluetooth бъг в Windows 10 KB4505903