Излезе Windows 10 Build 14393

0
26
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Днес излезе поредният билд за Windows 10, като има предположения, че може би е последният преди Anniversary Update.

От Microsoft изкарват бета билдове с ускорен ход в подготовка за настъпващия Anniversary Update, който идва на 2-ри август.

Новият билд 14393 добавя някои поправки при бързодействието и безпроблемната работа, множество поправки на бъгове за мобилни устройства и е поправен поне един значителен бъг за Surface Book и Surface Pro 4.

Първата версия на билд 14393, която излезе вчера, съдържаше в себе си дефектен драйвър за камерите на the Surface Book и Surface Pro 4, който предизвикваше сини екрани. От Microsoft вече пуснаха ъпдейт с оправен драйвър за камерите на тези две устройства, който би трябвало да предотврати предизвиканите от миналата версия проблеми.

При мобилните устройства от Microsoft казват, че са подобрили работата на Cortana, Старт менюто и Action Center, а също така вече iPod могат да бъдат свързвани като mass storage устройства. Отстранени са минимум два проблема с повишена консумация на батериите при различни Lumia устройства, включително и проблемът свързан с Visual Voicemail.

Направени са и подобрения при функциите за устройства с две SIM карти, които сега би трябвало да функционират по-добре. От Microsoft съобщават, че в момента се работи върху други бъгове при мобилните устройства като проблема, при който при изключване на Bluetooth устройството забива, замръзва или се рестартира, различни Wi-Fi проблеми. Също така се работи върху ъпдейт за проблемите при плащане за стоки със заключен екран и внасянето на ПИН.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Официално Ubuntu 18.10 ще се казва Cosmic Cuttlefish