Излезе Wine 5.0 RC4 с 15 поправки

0
42
Wine Linux игри

Тук е Wine 5.0 RC4 по пътя към финалната версия 5.0.

Разработчиците на Wine публикуваха четвъртото RC издание на Wine за играене на Windows игри и използване на Windows приложения под Linux. В Wine 5.0 RC4 няма нови функции, а само поправени проблеми, защото цикълът на разработка е в замръзнал стадий, а екипът се е фокусирал само и единствено върху изчистване на проблеми, за да се осигури възможно най-безпроблемно финално издание.

Wine 5.0 RC4 идва с поправени WinInet тестове, поправена е невъзможността на някои приложения да намират Audio CD (Express Rip, Exact Audio Copy, dbpoweramp CD Ripper), поправено е зависване при Exact Audio Copy, когато се използва в native win32 режим, поправена е невъзможността за преглед с вградения браузър в Wine при приложението TopStyle.

Поправени са невидимите икони в инвентара при играта Divinity: Original Sin 2, поправено е сриване при стартиране на играта Pokemon Reborn, коригиран е проблемът с рендирането на корабите при играта Cosmoteer, поправено е честото сриване при ieframe/webbrowser теста, вече е възможно свалянето на демо версията на Adobe Photoshop CS 5 и пр.

Пълния списък с промените можете да видите в официалния анонс.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  The Outer Worlds Linux DXVK Wine