Излизането на Fallout 76 е потвърдено. От Bethesda пуснаха видео трейлър

0
41
Излизането на Fallout 76 е потвърдено. От Bethesda пуснаха видео трейлър

До началото на дългоочакваното събитие Electronic Entertainment Expo остават по-малко две седмици и от Bethesda побързаха да пуснат трейлър на заглавието Fallout 76. E3 2018 е най-голямата експозиция за игри в света, а Games Expo Extravaganza E3 2018 се очаква да бъде най-голямата от всички до момента. Събитието ще се проведе на 12-14 юни 2018-а година, където големи компании като Bethesda, Sony, Nintendo, Microsoft, EA, ще проведат свои конференции, обявявайки нови заглавия и различни новини.

Създателите на Fallout 76, известни с големи заглавия като Wolfenstein II: The New Colossus, The Elder Scrolls V: Skyrim и Fallout 4, пуснаха клип с времетраене от 1:34 минути, което показва почти по сигурен начин, че заглавието ще бъде анонсирано официално на E3 2018. В клипа, на фона на известното парче Take Me Home, Country Road, възпроизвеждано от радио, от Bethesda отново ни пренасят в едно от убежищата за ядрена защита, които от корпорацията Vault-Tec предоставят на платежоспособни граждани.

Повече от ясно е, че действието във Fallout 76 отново ще се развива в постапокалиптичен свят, разрушен от ядрена война между големите сили, но засега не са известни никакви подробности, дори и такива дали играта ще бъде издание, изключително за Nintendo Switch или пък версия за мобилни устройства. Съдейки от клипа обаче, който ясно показва, че е използван енджинът на Fallout 4, можем да предположим, че Fallout 76 ще е отделно голямо заглавие или допълнение към Fallout 4.

За да получим повече подробности, ще трябва да изчакаме E3 2018, за да видим какво всъщност ще ни предложат от Bethesda. През това време остава да се насладим на трейлъра:

Прочетете още:  Излезе нова версия на графичната среда KDE Plasma 5.9.1

0/5 (0 Reviews)