Изтече нова информация за Samsung Galaxy S9

0
41

Дългоочакваният модел Galaxy S9 на южнокорейският гигант Samsung се очаква да бъде официално пуснат на пазара на 25-и февруари, но поради множеството волни или неволни изтичания на различна информация и снимки в интернет, потребителите вече знаят какво могат да очакват от смартфона.

Поредното изтичане на информация идва от сайта winfuture.de, който показва още интересни детайли около флагмана. Много от потребителите ще са доволни да разберат, че сензорът за пръстови отпечатъци вече се намира на по-удобно място под камерата, а не до нея, както това беше при предшественика Samsung Galaxy S8. Освен това сензорът е с леко увеличен размер, което го прави още по-удобен.

Изтече нова информация за Samsung Galaxy S9 3

От снимките се вижда, още че дисплеят е със заоблени безели по краищата, а корпусът е изключително тънък. Информацията сочи, че имаме и нова звукова концепция, която позволява на говорителя за разговори да се използва и като втори говорител при възпроизвеждане на мултимедия.

От Samsung дават на камерата възможността да превключва между f/2.4 и f/1.5 бленди, което дава повече гъвкавост според конкретните изисквания, като тази възможност ще се предлага и в двата модела – S9 и S9 Plus. Само Plus моделът обаче ще има двойна камера на гърба.

По всичко личи, че цветовата гама ще бъде в черно, синьо и розово.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Напълно съвместим Windows 10 с ARM няма да промени особено нещата за Windows Phone