Изтече нова снимка на Windows 10 х86 телефона

0
43


Изтече нова снимка на Windows 10 х86 телефона, наречен Dell Stack.

Устройството е наречено Dell Stack, като идеята за него се ражда през 2014-та година, а плановете са били да излезе през 2017-та година.

За момента обаче се счита, че както Dell, така и Майкрософт, са се отказали от този проект.

Подобно мнение обаче очевидно е в разрез с изтеклите снимки, както и факта, че по-рано тази седмица се разбра, че Dell искат да разработят x86 устройство с Windows 10, чийто таргет са различни пазари. Не е сигурно обаче дали това ще е Dell Dtack.

Dell Dtack е замислен с идеята да е мултифункционално устройство, което ще играе ролята на компютър, телефон и таблет, като ще се възползва от всички функции на Windows 10.

Изтече нова снимка на Windows 10 х86 телефона 5

Сега изтече нова снимка на устройството, благодарение на [url=“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Evan Blass[/url], който днес постна снимка на Dell Stack, който е прикачен към неговия док, за който се счита, че ще поддържа Continuum, а в същото време и ще зарежда устройството.

На снимката се вижда, че Dell Stack е много тънък, който факт учудва много хора как е събран в него Intel Kaby Lake процесор, още повече, че за x86 архитектурата охлаждането е изключително важно.

Изтече нова снимка на Windows 10 х86 телефона 6

Засега обаче нищо не е сигурно, защото нито от Майкрософт, нито от Dell казват нещо по въпроса и дали все още имат намерение да се занимават с проекта.

Според изтеклата информация Dell Slack е замислен да бъде с 6.4-инчов дисплей, което може да изглежда, че е прекалено голям размер, но това отговаря напълно с плановете за мултифункционално устройство, като ще се предлага в различни конфигурации.

Прочетете още:  Devuan Linux без systemd достигна версия 1.0.0 RC

Според конфигурацията Dell Slack ще се предлага с 4 или 8GB RAM, до 256GB вътрешно пространство, както и microSD карта, с която то да може да бъде увеличено допълнително.

От Dell искат Stack да се предлага с три различни Intel Kaby Lake Y x86 процесора – m3, m5 vPro и m7 vPro, което ще осигури достатъчно автономна работа на батерията, за чиито характеристики обаче все още няма данни.

Имайки предвид, че от Dell са планирали устройството за 2017-та година, все още има надежда, че Dell Stack може да се появи на пазара по някое време следващата година.

За Майкрософт това също е важен ход, защото изглежда засега е единственият шанс да запази Windows телефоните, а чрез х86 архитектурата да се справи с вечната липса на приложения за Windows 10 Mobile.

0/5 (0 Reviews)