Изтичане на данни за OnePlus 7 показват дизайн без безели и липса на notch

0
26
Изтичане на данни за OnePlus 7 показват дизайн без безели и липса на notch

През изминалата 2018-а година видяхме много хубави смартфони без безели, произведени от различни компании. Сега тази тенденция се запазва и не е учудващо, че отново виждаме подобни модели и в началото на 2019-а.

Първите, които ще продължат миналогодишната тенденция и през тази година изглежда ще са OnePlus 7, както сочи нова информация от Slashleaks. Наследникът на OnePlus 6T идва не само с дизайн без безели, но е и без notch (notch-free дизайн.) Предвид това, че въпросният notch не се приема добре от потребителите, премахването му от компаниите е логична стъпка.

Снимката обаче не отговаря на един от най-важните въпроси, а именно къде от компанията смятат да поместят камерата при новия си смартфон. Не е ясно по кой път ще тръгнат те, след като миналата година в опитите за възможно най-пълен екран видяхме изскачаща камера, която също не беще добре приета.

От Oppo пък направиха слайдър за камерата, което обаче от своя страна прави телефона по-тежък и неудобен. Въпреки това изскачащата камера очевидно вече е тренд и различни производители на смартфони, включително и Xiaomi, идват със свои решения на този дизайн.

Имайки предвид, че от OnePlus по принцип имат афинитет към новите технологии и тенденции, е твърде вероятно да видим OnePlus 7 с изскачаща камера или слайдър.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Днес дойдоха множество ъпдейти за Windows 10