Kaspersky пусна безплатна антивирусна програма. Свалете я от тук

0
132
Kaspersky пусна безплатна антивирусна програма. Свалете я от тук


Руската компания за кибер сигурност Kaspersky пусна ново безплатно антивирусно решение, което е налично за всички.

Новата антивирусна програма се казва Kaspersky Free, налична е за Windows, и ще осигури на компютъра ви базисна защита срещу различни заплахи.

Безплатното антивирусно решение на Kaspersky идва малко след обвиненията от страна на САЩ за връзки с Кремъл, които бяха последвани от забраната на продуктите на руската компания в щатите.

Създателят на компанията Евгений Касперски има очакване за повишаване на качеството на предлаганите продукти и безплатното антивирусно решение ще помогне за това.

Предвид това, че се предлага безплатно за всички, Kaspersky Free ще бъде инсталиран на много компютри в цял свят, което ще помогне на компанията да актуализира и подобри своите антивирусни дефиниции.

Kaspersky Free обещава да даде на потребителите първокласна защита и всички необходими инструменти, които трябва да има един качествен антивирусен продукт.

За разлика от някои други безплатни антивирусни решения, където потребителите трябва ръчно да обновяват дефинициите, Kaspersky Free ще се обновява автоматично.

Предлагат се още карантина, антифишинг защита, сканиране на файлове и имейли, уеб антивирус и самозащита, която осигурява това, че антивирусната програма няма да бъде изтрита от зловреден файл, малуер или вирус.

Kaspersky пусна безплатна антивирусна програма. Свалете я от тук 3

От компанията обясняват, че през последната година Kaspersky Free е бил тестван в Русия, Беларус, Украйна, Скандинавските страни и Китай, а сега е наличен за всички по света.

За да може той да достигне до възможно най-много потребители, от Kaspersky са се постарали той да е много лек, да осигурява възможно най-висока защита, без да изисква голям ресурс от компютъра ви и да не го натоварва.

Прочетете още:  Дялът на Bing расте съвсем очаквано

Разбира се, безплатното решение няма как да се конкурира с платените продукти на компанията, и при него липсват различни функции като защита при онлайн плащания, VPN, родителски контрол, функцията Safe Money и пр.

Kaspersky Free можете да свалите от официалната страница на Kaspersky.

0/5 (0 Reviews)