Кога ще излезе GTA 6? Вижте какво казва бивш служител на Rockstar

0
472
Кога ще излезе GTA 6? Вижте какво казва бивш служител на Rockstar

Кога ще излезе GTA 6? Вижте какво казва бивш служител на Rockstar.

През последните няколко години се носят различни слухове около това кога би могла да излезе следващата игра от поредицата Grand Theft Auto 6. Всички тези слухове са въпреки факта, че до момента от Rockstar не са обявили нищо конкретно, но въпреки това феновете на франчайза се надяват това да се случи до края на 2020-а година.

Те може и да бъдат разочаровани от думите на бившия служител на Rockstar Дарион Лоуенщайн, но според него това няма да се случи тази година и като цяло въобще няма да е скоро, съобщават от The Daily Star.

Дарион Лоуенщайн, който е работил за много известни компании, разработващи игри, включително и Rockstar, е споделил своите прогнози за излизането на GTA 6 в разговор с компанията Jeffries, където той споменава, че според него най-ранната дата за излизане на Grand Theft Auto 6 е в края на 2021-а година.

Той също така оборва и слуховете, че феновете ще видят GTA 6 в края на февруари 2020:

Виждали сме множество слухове в интернет пространството за това, че може да се появи трейлър в края на февруари, но Дарион счита, че феновете и инвеститорите ще трябва да почакат по-дълго“, пишат в прессъобщение от Jeffries.

Разбира се, трябва да приемаме новата информация с частица съмнение, защото Лоуенщайн вече не работи в Rockstar, но пък трябва също така да се има предвид, че е бил в кухнята на компанията продължителен период от време и може би неговите твърдения се основават на опит и вътрешна информация.

Прочетете още:  Microsoft Defender ATP дойде за Linux

Миналата година през октомври месец Стивън Ог, човекът, който играе Тревор в GTA 5 заяви, че GTA 6 ще излезе някъде през 2020 или 2021-а година. Вземайки предвид информацията на Ог и Лоуенщайн, то можем да предположим, че 2021-а година е най-вероятната за излизането на Grand Theft Auto 6.

Можем да се надяваме, че тогава играта ще бъде издадена не само за Windows, но и за други платформи, сред които и Linux. Въпреки, че до момента нито едно от заглавията от GTA франчайза не са издавани за Linux, те всичките могат да се играят безпроблемно и на тази операционна система, дори и най-новите Grand Theft Auto IV и Grand Theft Auto V.

5/5 (2 Reviews)