Култовото заглавие HITMAN идва за Linux (видео)

0
68
Култовото заглавие HITMAN идва за Linux (видео)


HITMAN Complete First Season ще бъде портнат за Linux от Feral Interactive.

Само няколко дни след като обявиха, че ще портнат DiRT Rally за Linux, сега от Feral Interactive съобщиха, че култовото заглавие HITMAN също идва за Linux и то съвсем скоро – на 16-ти февруари.

Изминаха 17 години от излизането на първото заглавие от поредицата Hitman: Codename 47, а последната игра за момента е от 2016-та година и ето, че сега тя ще бъде налична и за Linux.

Когато излезе в началото [url=“ target=“_blank“ rel=“nofollow]HITMAN (2016)[/url] беше само за Windows, Xbox One и PlayStation 4, но благодарение на Feral Interactive, които очевидно виждат все по-голям смисъл да предлагат Linux игрови заглавия, Linux геймърите ще могат да се потопят в атмосферата на тихия убиец.

Agent 47 marks his target: the complete first season of HITMAN is coming to Linux on February 16. Watch the trailer: https://t.co/oNssj1emm8 pic.twitter.com/m24P5VLBvj
— Feral Interactive (@feralgames) February 7, 2017

От Feral отвориха специален мини сайт за събитието, където феновете на играта могат да се информират своевременно за новини и да гледат видеото към анонса.

Засега не са известни системните изисквания, но е почти сигурно, че ще ви трябват минимум I5 или i7 процесор, както и не по-малко от 8GB RAM.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Изтекли тестове поставят въпроси относно "мощността" Windows ARM устройствата