Кумулативният ъпдейт за Windows 10 KB3197954 излезе за тестване

0
26
Windows 10


Кумулативният ъпдейт за Windows 10 KB3197954 излезе за тестване за потребителите от бързия и бавния кръг в Insider програмата.

Новият кумулативен ъпдейт за Windows 10 KB3197954 се очаква да излезе през следващите седмици за всички потребители, но към момента е спуснат само на потребителите от Insider програмата, за да може да бъде тестван.

На пръв поглед новият ъпдейт не носи със себе си нещо забележително и както обикновено няма никаква информация за него, нито списък с промените. Можем само да предполагаме, че главната му цел е да закърпи вече съществуващи проблеми.

Потребителите на Windows 10 Mobile, които участват в Insider програмата също получиха ъпдейта, но и тук няма никаква информация относно бъговете, които поправя или евентуалните нови функции и промени, които носи със себе си.

Обикновено кумулативните ъпдейти са насочени към оправяне на бъгове и различни подобрения в операционната система, така че за момента няма нищо вълнуващо.

С новия кумулативен ъпдейт KB3197954 Windows 10 вдига версията си до 14393.351, както за настолни машини, така и за мобилните устройства.

Засега не е ясно точно кога и останалите потребители ще получат ъпдейта, но като се има предвид, че тестовият период вече е започнал, то може да се очаква, че финалното му излизане няма да е много далеч и може да се очаква скоро, в близките седмици. Следващият Пач във Вторник е далеч, така че потребителите на Windows могат само да се надяват новият кумулативен ъпдейт KB3197954 да излезе преди 8-ми ноември.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux Foundation анонсира CHIPS Alliance за чипове с отворен код
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments