Кумулативният ъпдейт за Windows 10 KB3200970 продължава да създава проблеми

0
42
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Кумулативният ъпдейт KB3200970 за Windows 10 продължава да не може да бъде инсталиран на множество машини.

До момента почти всички кумулативни ъпдейти за Windows 10 носят проблеми със себе си и ъпдейтът KB3200970 не прави изключение.

Вече една седмица, откакто този ъпдейт беше спуснат на Patch Tuesday и към момента той продължава да не може да бъде инсталиран на множество системи чрез Windows Update.

Когато ъпдейтът бъде маркиран за инсталация, самата инсталация на ъпдейта не може да се осъществи и на следващия рестарт на операционната система той отново бива предлаган за инсталиране.

Засега се очаква от Майкрософт да признаят за проблема и да пуснат поправка, но ако съдим по другите такива случаи, когато различни кумулативни ъпдейти са правили проблеми, това едва ли ще се случи.

KB3200970 излезе на 8-ми ноември, не само за да поправи различни бъгове и да донесе със себе си подобрения, но в него се съдържат и важни кръпки на различни уязвимости в Windows, което го прави изключително важен и би трябвало задължително да бъде инсталиран.

Това прави уязвими машините на не един или двама потребители, но от Майкрософт не изглежда да са особено разтревожени от този факт, въпреки че техните клиенти си плащат чинно за услугата наречена Windows 10.

Засега няма обявена дата за следващия кумулативен ъпдейт, но това би трябвало да се случи до края на този месец. Ако успеете да инсталирате следващия кумулативен ъпдейт, то вашият компютър отново ще е с актуални ъпдейти, независимо, че сте пропуснали сегашния. Това, разбира се е само при условие, че следващия ъпдейт няма да има проблеми.

Прочетете още:  Излезе Mesa 18.2.2. AMD RADV Vulkan драйвърът получава важни поправки за GTA V
0/5 (0 Reviews)