Lenovo Z6 Pro идва със 100MP камера!

0
56
Lenovo Z6 Pro идва със 100MP камера!

Китайският гигант Lenovo скоро ще пусне своя смартфон от висок клас Lenovo Z6 Pro, за който от известно време насам се спекулира в мрежата и генерира висок интерес. Сега, последните материали сочат, че новият смартфон на компанията ще може да заснема 100MP изображения със своята единствена по рода си до момента камера.

За да подгрее потребителите вице-президентът на Lenovo Chang Cheng пусна материали в китайската социална мрежа Weibo, в които се съобщава за Hyper Video функцията на Lenovo Z6 Pro, а също така и billion level pixels възможностите на смартфона, която ще позволи заснемането на снимки с размер от 100MP.

Lenovo Z6 Pro идва със 100MP камера! 3
Снимка: Weibo

Малко след публикациите на Cheng в социалната платформа Weibo се появиха още материали, които доказват 100MP възможности на Lenovo Z6 Pro заедно с демонстрация на макро заснемане в доста интересно видео.

След серия от смартфони с 48MP камери, последният писък в света на технологиите е 100MP камера, а от Qualcomm наскоро обявиха, че техните процесори идват с поддръжка за камери с дори над 100MP. Засега информацията относно супер смартфона е оскъдна, но се предполага, че той ще дойде с процесор Qualcomm Snapdragon 855, 12GB RAM и 512GB, спецификации, които до голяма степен покриват тези на предшественика Z5 Pro GT.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе GNOME 3.34.1 с различни поправки