Life is Strange 2 идва за Linux на 19-и декември

0
62
От Feral Interactive обявиха, че играта Life is Strange 2 идва за Linux на 19-и декември.

От Feral Interactive обявиха, че играта Life is Strange 2 идва за Linux на 19-и декември.

Едно от хитовите заглавия на пазара Life is Strange 2 идва за потребителите на Linux и macOS, съобщиха от Feral Interactive. След Linux изданието на Life Is Strange: Before The Storm, логичното се случи и тук е и втората част на хитовата поредица.

Бягайки и споделяйки страшна тайна, братята Шон и Даниел могат да разчитат само един на друг. Полицията е по петите им и те трябва да продължат да се придвижват към Мексико. Но пътят е дълъг и страшен, а да разчиташ на милостта на непознатите носи опасности…“, гласи описанието на играта.

Портът за Linux идва една година след като играта беше издадена за Windows през 2018-а година, която в момента се продава на цена от 39,95€ за всички епизоди в Steam или 7,99€ за първия сезон.

Към момента не са обявени хардуерни и софтуерни изисквания, но що сe отнася до хардуера, съдейки по информацията, която има зd Windows, където се изисква минимум видео карта GTX 650 или HD 7700, а препоръчителна NVIDIA GTX 970 или AMD Radeon R9 280X, то и при Linux най-вероятно хардуерните изисквания ще бъдат подобни, освен ако за рендирането не се използва Vulkan.

Официалния анонс можете да видите тук.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Linux Mint 19 “Tara” Beta беше обявен официално