Life is Strange: Before the Storm идва за Linux тази пролет

0
900

Заглавието Life is Strange се радва на огромно одобрение сред геймърите и от Feral Interactive вече предоставиха досегашните епизоди на вълнуващотои приключение и на Linux и macOS потребителите. Днес стана ясно, че те отново не са изоставени, защото от Feral потвърдиха, че и новата поредица Life is Strange: Before the Storm идва съвсем скоро за тези две операционни системи.

Life is Strange: Before the Storm се състои от три части и не изисква наличието на предишните епизоди на играта. В анонса се съобщава, че изданието Life is Strange: Before the Storm – Deluxe Edition за Linux и macOS ще съдържа и трите епизода, заедно с още един бонус епизод „Farewell“, който излезе тази седмица. Портването към Linux няма да е особено трудно, защото играта използва Unity Game Engine, който се поддържа официално.

В момента от Feral Interactive продължават работа и по още две големи заглавия – A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA и Rise of The Tomb Raider.

Повече подробности около Life is Strange: Before the Storm можете да научите от мини сайта на играта и от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Закърпиха уязвимост, използвана от VLC и други плейъри