Лоши новини за iPhone X – тест показва, че OnePlus 5T е по-бърз (видео)

0
42

Без съмнение iPhone X е един от най-бързите смартфони към момента на пазара, което отчасти оправдава високата му цена, но сега той намира още един конкурент в лицето на OnePlus 5T и изглежда губи битката с него.

Потребителят EverythingApplePro провежда тест, който показва, че iPhone X изостава, най-вече заради неудобната си концепция с липсата на home бутон и използването на жестове, при които е затруднено преглеждането на вече включените програми.

Само за едно елементарно преглеждане на вече стартираните приложения потребителят трябва да направи жест отдолу нагоре върху дисплея, след това да задържи пръст в средата му, след което да натисне по-здраво и да активира 3D Touch и след това да замахва, за да ги затваря.

В същото време OnePlus 5T и другите Android устройства продължават да имат бутони и контроли за управление върху дисплея. Тестът може да не е особено акуратен, но все пак дава ясна представа за използваемостта на двете устройства в реалния живот, където OnePlus 5T очевидно бие. Вижте повече във видеото:

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт пусна Windows 10 Build 15061