Лудия Макс идва при Linux

0
152
Лудия Макс идва при Linux


Играта Mad Max идва на 20-ти октомври за Linux и Mac благодарение на Feral.

Mad Max е приключенска игра с отворен свят, която излезе за Windows през 2015-та година през септември месец. Заглавието получи голям интерес от страна на геймърите. Критиката също даде позитивни отзиви като от Metacritic дадоха на играта 73 точки.

On October 20th, enter the outlandish post-apocalyptic world of Mad Max on Mac and Linux. pic.twitter.com/8Vx0qU9YpK
— Feral Interactive (@feralgames) October 5, 2016

Според самото описание на играта вие трябва да се превърнете в Лудия Макс, сам воин, който трябва да оцелее в пост-апокалиптичен свят, където превозното средство е най-важният ключ за това. Играта представлява екшън в трето лице, където главният герой трябва да се бие в Пустошта с гангстерски бандитски групи, за да оживее. Пред играчите е изправено предизвикателството да минат много коварни мисии, да търсят в опасни райони за части, с които да построят най-доброто бойно превозно средство.

Лудия Макс идва при Linux 3

В системните изисквания за Linux са посочени само видео карти, като за минимум е посочена Nvidia 660Ti, а препоръчаната видео карта е минимум GTX970. Минималната версия на драйвъра, която се изисква е 367.35.

Засега AMD не се поддържат официално, но скоро може и това да стане, след публикувано изявление от Feral, което може да бъде намерено в тази дискусия в Gamingonlinux.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Играта Artifact на Valve вече е налична за предварително закупуване. Получава Linux поддръжка на ден първи