Майкрософт анонсира ново приложение за прехвърляне на данни от смартфона към компютъра ви

0
68
Майкрософт анонсира ново приложение за прехвърляне на данни от смартфона към компютъра ви

На тазгодишната BUILD 2018 конференция от Майкрософт анонсираха своето ново приложение Your Phone. То е специално създадено за прехвърляне на данни от смартфона ви към компютър с Windows 10. Към момента Your Phone е наличен само за потребителите от Insider програмата в новоизлезлия Windows 10 Insider Preview Build 17728.

Засега приложението е предоставено само за Android потребителите, които ще могат да го изпробват първи, а в скоро време се очаква да бъде добавена и поддръжка за операционната система на големия съперник на Майкрософт в лицето на Apple – iOS.

Майкрософт анонсира ново приложение за прехвърляне на данни от смартфона към компютъра ви 3

От Майкрософт обясняват, че Your Phone ще ви даде възможност да прехвърляте изображения от вашия смартфон към компютъра ви, при това по много лесен начин – само с влачене и пускане. Изображенията могат да бъдат завлачени до различни Майкрософт приложения например в Office. Налична е и функция за прехвърляне на уеб страници чрез опцията Continue on PC.

Както вече споменахме, засега Your Phone е наличен за потребителите на Insider програмата. Освен това изискване ще трябва да имате и Android с версия 7.0 или по-нова и чак тогава ще ви бъде позволено да инсталирате приложението на смартфона си. Your Phone може да се разглежда като продължаване на работата в тази сфера, допълвайки вече официално наличното приложение Link Your Phone, което е за синхронизиране на текст и уведомления.

Your Phone ще бъде наличен официално за всички потребители с излизането на Windows 10 Redstone 5 Fall 2018 Update, който се очаква да излезе през есента на тази година. Поредният голям ъпдейт ще бъде завършен през септември, а официалното му спускане към потребителите ще започне през октомври. Както винаги, достигането му до всички потребители ще отнеме няколко месеца.

Прочетете още:  Facebook изкара на показ милиони Instagram пароли

Повече за Yout Phone можете да научите от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)