Майкрософт анонсираха Skype Call Recording за всички платформи

0
39
Майкрософт анонсираха Skype Call Recording за всички платформи

От Майкрософт официално обявиха в блог пост, че в Skype идва записване на разговорите (Skype Call Recording) за всички поддържани платформи – Windows, Linux, macOS, iOS, Android. Това ще се случи до няколко седмици с идването на специално ново издание на приложението.

Процесът по записване ще бъде облачно-базиран, а от Майкрософт ще се опитат да го направят възможно най-лесен за използване от страна на потребителите. За да се спазят всички правила за поверителност и за да не бъде записан някой без неговото знание, Skype ще уведомява всички участници в разговора със специално съобщение, че разговорът се записва.

За да бъде на разположение по всяко време и за да се създаде удобство за всички, опцията за записването на разговори при Skype ще се намира на самия прозорец на активната връзка, а потребителят само ще трябва да натисне иконата с плюс на нея, след което всички участници ще бъдат уведомени, че е иницииран запис на сесията.

Като важна особеност трябва да споменем, че не се записва само разговорът, а цялата сесия, видеото и дори споделените екрани, а приложението ще дава лесна възможност за споделянето на съдържанието в следващите 30 дни. За да използвате тази функция трябва да имате Skype от осма серия.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Изтекоха снимки на смартфоните Pixel и Pixel XL