Майкрософт анонсираха Windows 10 Fall Creators Update

0
25
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Майкрософт направиха анонс на третия голям ъпдейт Windows 10 Fall Creators Update, който се очаква да излезе през септември 2017-та година.

Както ви съобщихме по-рано, Майкрософт потвърдиха излизането на още един голям ъпдейт през тази година. Работното му заглавие беше Second Update, но сега приема името Windows 10 Fall Creators Update.

Той ще излезе по някое време през септември месец, ако от Майкрософт се придържат новата си стратегия за два големи ъпдейта годишно, с 18-месечна поддръжка за всеки.

В Windows 10 Fall Creators Update се очаква да има нов „умен клипборд“, който ще позволява на потребителите да споделят съдържанието на клипборда през различни устройства, включително и Android и iOS.

Ще има различни промени по външния вид и дизайна, благодарение на Windows Fluent Design System, известен преди това като Project Neon. От Майкрософт вече публикуваха Neon-базирано приложение за снимки в Insider програмата.

Интеграцията на OneDrive също ще бъде подобрена значително в Windows 10 Fall Creators Update, като вече ще дава и контрол върху това по кое време да се синхронизират файловете.

Майкрософт ще направят и анонс на Microsoft Graph API във втория голям ъпдейт, като опит да създадат мост, който да запълни дупката между различните платформени устройства.

Ще бъде добавена поддръжка за различни комплекти за виртуална реалност (VR), като от Майкрософт ще дадат достъп и на обикновените потребители до функцията, която засега е достъпна само за разработчици.

Ще има и ново приложение за творци, за да се оправдае името на Windows 10 Fall Creators Update, но засега от Майкрософт не споделят допълнителна информация за него.

Прочетете още:  Майкрософт отвориха кода на WSL-DistroLauncher, за да могат повече Linux дистрибуции да работят под Windows 10
0/5 (0 Reviews)