Майкрософт анонсираха Windows 10 October 2018 Update официално

0
34
Windows 10

Майкрософт официално анонсираха следващата си голяма версия и от анонса се разбра, че той официално се казва October 2018 Update и вече е наличен за сваляне. Изглежда този път от Майкрософт са доста уверени в качествата на най-новото си издание, защото те пропуснаха тестването във всички кръгове – бърз, бавен и Release Preview и го предоставиха директно на крайните потребители.

В новото издание има множество подобрения и нови функции, като сред тях са подобрения при антивирусното решение Windows Defender, при Windows Server е добавена поддръжка за Windows Subsystem for Linux (WSL), интеграция за Android приложения, Kubernetes, различни подобрения при WSL, тъмна тема във файловие мениджър и различни други новости.

Както всички издания на Windows 10 до момента, така и Windows 10 October 2018 Update ще бъде спускан на етапи към потребителите, което означава, че някои от тях ще го получат доста по-късно и това може да отнеме месеци. Въпреки това той е наличен и за ръчно сваляне за желаещите.

Ако искате да инсталирате Windows 10 October 2018 Update още сега, за вашето устройство трябва не трябва да са открити несъвместимости и трябва да отидете до Settings->Update & Security->Windows Update->Check for updates. Само това е достатъчно за това системата ви да провери за наличността на ъпдейта, за неговото сваляне и инсталиране. При желание потребителите могат да използват и официалния инструмент Media Creation Tool.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  SteamOS 3 е напът. Кодовото наименование е Clockwerk