Майкрософт ъпдейтна версията на Skype за Linux

0
13
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Майкрософт ъпдейтна версията на Skype за Linux и добавя SMS поддръжка.

Новата версия на Skype за Linux вече е 1.13 и е налична за сваляне.

Skype за Linux е все още в алфа версия, което е причина за това повечето Linux потребители да използват старата версия на обикновения Skype, но от Майкрософт полагат всички усилия, макар и малко бавно, да направят новото приложение стабилно и пълно с функции.

В новата версия на Skype за Linux 1.13 вече се предлага поддръжка за SMS, което беше една дългоочаквана функция. Сега вече Linux потребителите ще могат да изпращат SMS-и директно от своя десктоп. Тази функция беше горещо желана от потребителите и ето, че от Майкрософт са я имплементирали в новата версия.

Алфа версията на приложението се нуждае от повече функционалности и добавянето на SMS поддръжката е стъпка в тази посока.

От компанията обясняват, че във версия 1.13 вече има по-добра система за съобщения при грешки, Electron е обновен до версия 1.4.7 и вече може обикновен разговор да бъде разширен до групов такъв.

Както обикновено от Редмънд приканват потребителите да свалят новата версия и да я изпробват за грешки, а при проблеми те да бъдат съобщени, за да могат да бъдат отстранени, както и да предлагат различни функционалности, които да бъдат добавени от компанията.

Както вече споменахме Skype за Linux е все още в алфа стадий на разработка и от Майкрософт повтарят, че е изключително важно Linux общността да им помогне в разработването като изпращат съобщения за грешки, мнения и препоръки, така че, ако сте решили да я изпробвате или да я използвате, не забравяйте да дадете мнението си или да съобщите при проблем.

Прочетете още:  Ето кои са най-често развалящите се смартфони

Enabled SMS sending
Update to Electron 1.4.7
Support for remote escalation of the 1-1 call to group call
Improved crash reporting
Added support for authentication token revocation
Bugfixes and performance improvements

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments