Майкрософт: Delta Airlines не ни разкараха, просто промениха размера на пилотските чанти

0
26

Малко след като от Delta Airlines решиха да се разделят с Майкрософт и да преминат към услугите на Apple, компанията от Редмънд излезе с интересно становище.

Говорител на Майкрософт заявява, че всъщност двете компании са в много добри отношения, просто от Delta Airlines са решили да променят размерите на стандартните чанти за пилотите и Surface вече не се събира в тях.

В имейл за INQUIRER от Майкрософт казват следното:

Партньорството ни с Delta е много добро. Като част от цикъла на обновление на хардуера, компанията реши да се спре на 10.5-инчовия стандарт за електронните чанти за полетите.“

Дори не можем да повярваме, че компания от подобен ранг дава толкова глупаво обяснение. Може би сега вече съжаляват, че се отказаха от производството на Surface Mini таблетите. Те със сигурност щяха да паснат по-добре.

От Delta ще продължат да използват продуктивните и бизнес приложения на Майкрософт при техните операции, включително и Dynamics и Office 365 и ще продължат да го правят„, гласи още имейлът.

Интересно е да се спомене, че това глупаво обяснение не е било поискано от INQUIRER, от Майкрософт сами са решили да им пишат.

Екипажите на Delta използваха Windows телефони и Surface таблети, но сега ще преминат към услугите на Apple, като вече ще използват iPad и iPhone, както наскоро решиха да направят и от General Electric.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux Mint 19.1 Tesa идва за Коледа с много изненади