Майкрософт изпробват функцията Windows Anywhere

0
31
Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 носи някои подобрения и нови функции


Новата функция се появи в Windows 10 билд 14926 за потребителите в Insider програмата от бързия кръг.

Майкрософт пуснаха привю билда Windows 10 Redstone 2 14926 по-рано тази седмица, за потребителите от Insider програмата от бързия кръг и изглежда, че освен функциите, които от компанията анонсираха, има и други интересни неща в него.

Windows Anywhere е нова функция, която от Майкрософт в момента тестват и в новия билд 14926 може да се види нейната ранна имплементация, но липсва каквато и да било документация за нея.

От Windows 10, която ще се появи с Redstone 2 през пролетта на 2017-та година.

Windows Anywhere в новия билд може да бъде включвана и изключвана, а от Майкрософт дават единствената информация, че функцията помага да се „синхронизират Windows настройки с други устройства, чрез използването на акаунт“. Подобни функции имаше в Windows 8.1 и от Майкрософт може просто да готвят преработка и промяна на името.

Майкрософт изпробват функцията Windows Anywhere 3

И докато от компанията не казват нищо по въпроса, скорошна обява за работа, която са пуснали, търсейки софтуерен инженер, може би ни дава представа какво ще може да прави Windows Anywhere, когато бъде имплементирана напълно в Windows 10 Redstone 2:

„Преживяванията на Windows потребителите се насочват към облака. Ние променяме начина, по който те се свързват със своите приложения, файлове и настройки при всички техни Windows устройства. Ние правим възможно вашите преживявания да ви следват. Ние се грижим за вашите преживявания и променяме начина, по който потребителите комуникират с нашите продукти. Като член от нашия екип вие трябва да: разработвате и подобрявате новите начини за интеракция с приложенията и файловете при всички Windows устройства, да подобрявате дизайна им“, се казва в обявата.

Прочетете още:  Задават се промени при GTK3+. Темата Adwaita получава нов облик

Най-вероятно в бъдещите привю билдове, които Майкрософт ще пусне за Insider програмата, ще видим още подобрения и подробности около Windows Anywhere и най-вероятно финално ще се появи в Windows 10 Redstone 2, през пролетта на 2017-та година.

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments