Майкрософт най-накрая пусна поправка за проблемите със замръзването

0
19
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Ако кръпката не работи при вас, ще трябва да се свържете с Майкрософт. Кръпката е включена в Anniversary Update.

Майкрософт най-накрая издаде поправка на проблема със замръзването при някои машини.

Множество потребители се оплакваха, че в момента, в който инсталират Anniversary Update и рестартират машините си, те започват да забиват и да се сриват на случаен принцип. Оказа се, че проблемът идва, ако в машината има повече от един хард диск и системата се обърква.

Първоначално се предполагаше, че проблемът се получава, когато в машината има SSD диск, но впоследствие се оказа, че това не е задължително условие, за да се появи проблемът. Много потребители вече използват бърз SSD диск, с обикновен HDD, където да си държат документите и именно това явно не се харесва на Windows 10.

Докато подготвяха кръпката, от Майкрософт дадоха някои препоръки на потребителите, а ето, че вече и самата кръпка е тук – [url=https://support.microsoft.com/en-us/hel … te-history“ target=“_blank]KB3176938[/url].

За да инсталирате ъпдейта на вашата машина ще трябва да се логнете използвайки втори администраторски акаунт и да изтеглите последните ъпдейти за системата. Друг начин е да използвате Recovery Console или приложението Settings от Safe Mode режим, за да ънинсталирате Anniversary Update и да го инсталирате наново, с включената в него кръпка.

Ако не успеете да се справите, или ъпдейтът не работи при вас, ще трябва да се свържете за директна помощ от Майкрософт.

От компанията не съобщават дали тази поправка ще реши проблемите със сините екрани при включването на Kindle Paperwhites.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  С този телефон можете да се обадите без батерия
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments