Майкрософт най-сетне се справиха с проблемите при AMD и кръпките за Meltdown и Spectre

0
25
Windows 10 patch update

Майкрософт най-сетне се справиха с проблемите, които причиняваха кръпките им срещу Meltodown и Spectre при протебителите с AMD процесори.

Тези кръпки бяха изтеглени, след като предизвикаха редица проблеми със сини екрани на смъртта (BSOD) при потребителите с някои модели процесори на AMD. Сега изглежда, че тясното сътрудничество с AMD е дало резултати и кръпките са налични отново, с което отпада и забраната за теглене на Windows 10 билд 17074 за AMD потребителите, които участват в Insider програмата.

Новият билд, който съдържа поправените актуализации е с номер 17074.1002 и е публикуван в Windows Update като кумулативна актуализация, но могат да го получат само потребителите от бързия кръг на Insidfer програмата.

От Майкрософт обясняват, че този билд е същият като този, който беше публикуван на 11-и януари, но е с две допълнителни поправки, като са поправени проблемите, при които AMD потребителите не можеха да стартират машините си. Поправен е и проблемът след ъпгрейд със зависване на буут екрана при активирана виртуализация от BIOS.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Австралия обяви война на The Pirate Bay
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments