Майкрософт обещават Windows 10 ъпдейти без бъгове

0
95
Windows 10

Днес Майкрософт публикуваха сериозно забавения голям октомврийски ъпдейт, който беше наводнен от различни проблеми, но заедно с това от компанията заявиха, че ще се фокусират върху качеството на ъпдейтите и че няма да повторят една грешка два пъти.

Въпреки проблемите с Windows 10 October Update версия 1809 обаче от Майкрософт казват, че всъщност наблюдават намаляване на проблемите, регистрирани при потребителите. Те обясняват, че Windows 10 April 2018 Update е бил с най-високия Net Promoter рейтинг, което означава, че потребителите са били доволни от качеството на ъпдейта.

Майкрософт ще продължи работата си със своите партньори и потребители, за да може да установява проблемите на време и преди те да са стигнали до крайните потребители. Целта на компанията е да взема още по насериозно докладите на потребителите и в резултат на това да предоставят не само подобрени продукти, но и повишена прозрачност около процеса на създаването им.

Корпоративният вице президент на Майкрософт Michael Fortin казва:

Ние разглеждаме прозрачността като основен принцип и ще продължим да влагаме усилия в създаването на чисти и регулирани комуникации с нашите клиенти, когато има проблеми„.

Windows 10 April Update или познат още като 19H1 се очаква да излезе през пролетта на 2019-а година. RTM изданието ще бъде готово в края на март месец, а финалното издание по план трябва да пристигне до крайните потребители през април. Тогава ще се види дали от Майкрософт са научили урока си и дали усилията им ще имат някакъв ефект.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе нова версия на Windows 10