Майкрософт отново казват, че Windows 10 Mobile Anniversary Update идва „скоро“

0
41
Windows 10 Anniversary Update Mobile идва на 9-ти август - потвърдено


Потребителите все още очакват идването на Windows 10 Mobile Anniversary Update, а от Майкрософт продължават да обясняват, че ще дойде „скоро“, а когато моментът настъпи, ще има публичен анонс.

Директорът на Insider програмата Дона Саркар повтори тези думи в Twitter, където съобщава, че Windows 10 Mobile Anniversary Update идва скоро, а от Майкрософт искат да са сигурни, че са чули всяко едно потребителско мнение и да пуснат ъпдейта в правилното време.

@simran_jsp It’s coming soon team. We want to make sure we listen to the f/b and release it at the right time.
— Dona Sarkar (@donasarkar) August 15, 2016

И докато това се явява като допълнително потвърждение, че Windows 10 Mobile Anniversary Update върви към официално издаване, то все още не е ясно кога ще се случи това.

Предишната официална информация беше, че Windows 10 Mobile Anniversary Update ще бъде наличен за потребителите на 9-ти август. Тогава беше обяснено, че заключените към оператор мобилни устройства ще получат няколко дни по-късно ъпдейта, като това беше планирано за 16-ти август.

Въпреки различните информации обаче, за момента Windows 10 Mobile Anniversary Update не е наличен за никого, а надеждите на потребителите са, че ще могат да ъпдейтнат утре. Това, което трябва да знаят обаче е, че само устройствата, които вече са с Windows 10 Mobile ще могат да получат Anniversary Update.

Голяма част от потребителите на Windows Phone ще останат без ъпгрейд, след като през март месец тази година от Майкрософт решиха да дадат възможност само на половината устройства да получат Windows 10 Mobile Anniversary Update, а останалите няма да могат, заради хардуерни изисквания.

Прочетете още:  Тапетът за Plasma 5.11 е готов
0/5 (0 Reviews)