Майкрософт потвърдиха официално, че Creators Update идва на 11-ти април

0
45
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Днес Майкрософт потвърдиха официално, че големият ъпдейт ще бъде наличен за всички потребители на 11-ти април.

Всички вече знаем, че Windows 10 Creators Update (Redstone 2) идва на 11-ти април, както ви съобщихме още в началото на месеца, но сега вече имаме официалното потвърждение на Майкрософт за това.

От Майкрософт обявиха още, че Surface Book и Surface Studio идват при още нови пазари и Surface Hub клиентите също ще получат Creators Update.

Ако сте следили нашите новини или участвате в Insider програмата, то вече знаете, че Windows 10 Creators Update идва с много нови функции и подбрения като поддръжка за Mixed Reality, Paint 3D, различни подобрения при браузъра Edge, WebVR, подобрена история на ъпдейтите и филтър за синя светлина, подобрена поверителна политика и без таргетирана реклама, създаване и споделяне на 3D съдържание, специален игрови режим, поставяне на ъпдейтите на пауза и още.

Тук трябва да споменем обаче, че въпреки факта, че спускането на Windows 10 Creators Update започва на 11-ти април, това съвсем не означава, че ще го получите още на тази дата. На големите ъпдейти на Windows винаги им отнема доста време, за да пристигнат при всички. Това може да са седмици или дори месеци.

Ако нямате търпение да чакате момента, когато Creators Update ще дойде при вас, то можете да го инсталирате още сега, при това по много лесен начин, следвайки тези стъпки.

Windows 10 Creators Update е наследникът на Windows 10 Anniversary Update и официалният RTM билд е 15063. Версията на ъпдейта е 1704 като 17 отговаря на годината, а 04 на месеца, когато той бива публикуван.

Прочетете още:  Qualcomm отхвърлиха оферта от 130 млрд. долара

Това е взаимствана практика от Linux Ubuntu, които от години означават така изданията си.

0/5 (0 Reviews)