Майкрософт премахнаха приложението за YouTube за Windows Phone

0
24
Майкрософт премахнаха приложението за YouTube за Windows Phone


Има няколко важни приложения, които липсват в магазина на Майкрософт Windows Store, и докато някои междувременно се появяват, други не е ясно дали някога ще се дойдат за платформата.

За да компенсират липсата на важни приложения като Facebook и YouTube например, от Майкрософт се заеха да разработят собствени клиенти, които да могат да достъпят тези услуги при Windows Phone.

От Facebook вече разработиха свой клиент за Windows 10 за PC и мобилни устройства, но от Google все още не планират подобно нещо, така че потребителите ще трябва да използват алтернативните предложения.

Майкрософт предлагаха собствен клиент за YouTube за Windows потребителите, но неговата функционалност беше доста ограничена и всъщност не предлагаше нищо допълнително от това човек да влезе в YouTube през браузъра си.

Сега обаче дори и този клиент е премахнат, като вероятната причина е, че не е срещнал изискванията на качествения контрол на самите Майкрософт, които наскоро започнаха почистване на приложения от Windows Store, които не отговарят на изискванията им за качество.

Потребителите, които все пак искат да използват подобен клиент имат алтернатива в лицето на [url=https://www.microsoft.com/en-us/store/p … zdncrcwf3l“ target=“_blank“ rel=“nofollow]myTube![/url], който е много богат на функции и е сред най-добрите YouTube клиенти за Windows 10.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Едно от най-добрите приложения за показване на времето напуска Windows Phone