Майкрософт продава много по-скъпо Surface Laptop във Великобритания заради Брекзит

0
23
Майкрософт продава много по-скъпо Surface Laptop във Великобритания заради Брекзит


Майкрософт пускат Surface Laptop на много по-високи цени в Обединеното Кралство заради Брекзит. Разликата наистина е огромна.

Великобритания е една от държавите, в които ще се продава новият Surface Laptop на Майкрософт, като вече дори вече са пуснати предварителните поръчки, но изглежда, че жителите на Кралството няма да харесат цените.

Цената на Surface Laptop така или иначе е висока, но британците ще трябва да заплатят значително повече за него от останалите клиенти, като например тези в САЩ.

Най-евтиният модел в щатите е на цена от $999 и би трябвало да се продава във Великобритания за не повече от £775, но това съвсем не е така. Майкрософт продават своя лаптоп на цена от £979, което прави нито повече, нито по-малко от $1262 по днешния курс.

Това обаче не е всичко. Нещата стават още по-лоши, когато клиентът иска да закупи върховия модел с процесор Intel Core i7, 512GB пространство и 16GB RAM. Цената на това удоволствие във Великобритания е £2149, което в долари прави около 2772 долара, докато цената в САЩ за същата конфигурация е с над $550 по-ниска – $2199.

Освен това тези модели не включват в общия пакет Surface Pen, а само клавиатура, което означава, че клиентите трябва да доплатят и за това допълнително.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт спират браузъра Edge. Работят по нов браузър, базиран на Chromium
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments