Майкрософт публикуваха развален ъпдейт KB3128031

0
31
Майкрософт бъг


Майкрософт публикуваха разваления ъпдейт KB3128031, а потребителите, които са го инсталирали съобщават за проблеми с Office.

Едва ли за някого е изненада, че Майкрософт редовно публикуват ъпдейти, които носят повече вреда отколкото ползи и ето, че поредният случай е отново налице.

Този път проблемният ъпдейт е [url=https://support.microsoft.com/en-gb/hel … -kb3128031“ target=“_blank“ rel=“nofollow]KB3128031[/url] и според информация от [url=http://www.infoworld.com/article/319430 … 28031.html“ target=“_blank“ rel=“nofollow]InfoWorld[/url] прави проблеми с Excel. От Майкрософт обаче този път реагираха бързо и изтеглиха своевременно разваления ъпдейт, преди той да нанесе щети на милиони потребители.

Ъпдейтът е причинявал проблем, при който някои документи не са можели да бъдат отваряни, като към момента няма поправка за тези неприятности.

От Майкрософт не казват нищо по въпроса, но линковете за сваляне на ъпдейта вече са неактивни, а самият ъпдейт е изтеглен.

Официалната KB страница също не споменава нищо за проблеми, очевидно засегнатият брой потребители този път е малък, благодарение на бързата реакция.

В описанието към ъпдейта пише:

„Този ъпдейт повишава стабилността при Office 2010 приложенията при някои случаи“.

Изглежда обаче точно този случай не е такъв. Ако сте засегнати от този проблем, то единственото решение е да премахнете разваления ъпдейт KB3128031.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Последният кумулативен ъпдейт за Windows 10 не се инсталира при някои потребители