Майкрософт пускат Surface Go с LTE. Идва този месец

0
38
Майкрософт пускат Surface Go с LTE. Идва този месец

Новото устройство на Майкрософт Surface Go с LTE вече е налично на техния сайт за предварителни продажби. Всички потребители, които са го поръчали предварително, ще могат да го получат след 20-и ноември, когато започва транспортирането на устройствата към закупилите го клиенти, а първите държави, които ще го получат са САЩ и Канада.

Microsoft Surface Go е с 10-инчов PixelSense с резолюция от 1800 x 1200 с 217 PPi със съотношение 3:2. Идва с 64GB eMMC или 128GB SSD. Цената за конфигурация с 8GB RAM и 128GB пространство за крайни потребители е $679, а за компаниите е $729. Наличен е и втори вариант на Surface Go с LTE, който е насочен към бизнеса и идва с увеличено пространство от 256GB на цена от $829.

Процесорът Intel Pentium Gold Processor 4415Y е относително слаб и предизвиква въпроси относно гладката работа на устройството, но все пак Surface Go е от бюджетен клас и е предвиден за леки задачи. За по-тежки задачи потребителите очевидно ще трябва да се насочат към други по-мощни Surface модели.

От Майкрософт съобщават в анонса, че наличието на LTE ще премахне нуждата от Wi-Fi и тетъринг, което ще увеличи сигурността на компаниите, които използват неподсигурени Wi-Fi мрежи. LTE свързаните устройства се управляват по-лесно от IT администраторите, които ще могат да спускат критични обновления за операционната система, а също така и да подготвят нови устройства.

Повече информация относно Surface Go можете да намерите в официалния блог на Майкрософт.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Wine 5.7 с USB драйвър и различни поправени проблеми