Майкрософт пуснаха Age of Empires: Definitive Edition. Не може да бъде стартирана

0
56

Дългоочакваната игра на Майкрософт Age of Empires: Definitive Edition вече е налична в Windows Store за $19.99 и много потребители побързаха да я купят още на първия ден, но останаха разочаровани. Играта се срива веднага щом бъде стартирана и не може да се играе.

Играта се предлага само за потребители с Windows 10 version 15063 и по-нови, като обещава да предостави 40 часа запленяващ геймплей, 4K резолюция, нови гласови речетативи, нов саундтрак, както и интеграция с Xbox Live, която позволява мултиплейър с до 8 играча.

И докато всичко това звучи много обещаващо, голяма част от потребителите все още не могат да видят дали това е така, защото не могат да играят, въпреки че са си закупили играта официално. Поради тази причина Windows Store е буквално наводнен от недоволни постове и оценката на играта остава ниска поради проблемите, като голяма част от потребителите гласуват с една звезда.

Майкрософт пуснаха Age of Empires: Definitive Edition. Не може да бъде стартирана 3

Засега не е ясно какво причинява проблема с Age of Empires: Definitive Edition, но от Майкрософт препоръчват ънинсталиране и повторно инсталиране.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  KDE Plasma 5.13 идва със значително подобрена Wayland поддръжка