Майкрософт пуснаха ъпдейт на Cortana за Android

0
41
Съвсем скоро ще можем да контролираме целия си дом с Windows 10 (видео)


Днес Майкрософт пуснаха ъпдейт за Cortana за Android до версия 1.9.10.1315, която носи значителни промени със себе си.

Майкрософт се опитва да конкурира всяка една платформа и като част от тези действия е наличността на Cortana и за други платформи като Android и iOS.

В новата версия на Cortana за Android 1.9.10.1315 вече се наблюдава по-бързо зареждане на домашната страница, за което някои потребители съобщаваха, че става бавно при първо стартиране на приложението.

За Android M устройствата този ъпдейт носи със себе си и по-точно активиране на римайндъра, както и по-добри звукови нотификации, ако се съди по официалния списък с промените.

Полезна функция, коятао си струва да се отбележи в новата версия на Cortana за Android 1.9.10.1315 е възможността за pull-down опресняване на страницата с римайндъри, като при опресняване лесно могат да се видят последните задачи.

Cortana би трябвало да донесе същите функции и преживявания на потребителите за Android, както прави това и при Windows, като основните функции и екстри също са налични за мобилната платформа. При версията за iOS обаче това не е точно така и липсват основни функции като Hey Cortana например. Причината за това са различните ограничения, които са поставили от Епъл.

Ако сте Android потребител, но в същото време харесвате компютърния асистент Cortana, можете да свалите новата версия на приложението и да получите всички подобрения и нови функции, които предлага тя.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Нова изтекла снимка показва версия на Office за Windows Store