Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд

0
94
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд

След като другия месец по план се очаква излизането на Windows 10 April 2019 Update, познат още като 19H1, от Майкрософт не предоставят големи промени и нови функции в preview билдовете си, а поправят различни проблеми и подобряват потребителския интерфейс, за да може следващото голямо издание да бъде възможно най-безпроблемно.

Днес от компанията издадоха поредния Windows 10 version 1903 preview билд за потребителите в бързия кръг на Insider програмата, който поправя различни проблеми като черния текст в полето на търсене в таск бара, проблем със зависване на Bluetooth Hands-Free аудио драйвъра, поправено е сриване при Settings, има поправени проблеми при File Explorer, отстранено е сриване при Start менюто при използването на Narrator и още.

Новият preview билд идва и с доста познати проблеми, които също са описани от Майкрософт. Някои от тях са некоректна работа на звуковите карти Creative X-Fi , различни проблеми с night light въпреки подобренията, липсващи монитори за калибриране при Color Management приложението, сриване на Settings, некоректно превключване на цвета на мишката след отписване и обратно вписване и др.

Сред познатите проблеми има и един сериозен бъг, който предизвиква зелен екран на смъртта (GSOD) при играене на игри с анти-чийт софтуер. От Майкрософт съобщават, че работят по проблема, който всъщност е и причината потребителите от бавния кръг на Insider програмата все още да са на Windows 10 версия 1809 (October 2018 Update. Веднъж след като този проблем бъде отстранен, те също ще получат актуализация за April 2019 Update.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Windows 10 Update за малко да провали участието на диджей
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments