Майкрософт пуснаха Windows 10 20H1 Preview Build 18875

0
889
Windows 10

Първото издание, което слива кръговете Skip Ahead и бързия кръг в Insider програмата вече е факт. От Майкрософт публикуваха Windows 10 build 18875, който е наличен за потребителите, вземащи участие в Insider програмата и които са се вписали в двата споменати кръга.

В новия билд Japanese Input Method Editor (IME) вече е наличен и за потребителите от бързия кръг. За този IME от Майкрософт в лицето на директора на Insdier програмата Дона Саркар съобщават, че са получили множество позитивни реакции от потребителите и сега той е наличен в още по-сигурен вид, получава по-добра поддръжка за игрите и е по-стабилен. Това е и причината да е наличен за всички инсайдъри.

От Майкрософт съобщават още, че при Windows 10 build 18875 е работено върху подобряването на писането на китайски език и са готови Chinese Simplified IME (пинин и уби) и Chinese Traditional IME (бопомофо, чангжи и quick). При тях е подобрена сигурността и надежността и това как те работят с приложенията. В Settings приложението на тези IME са подобрени настройките а потребителският интерфейс е с по-изчистен вид.

Налични са и други различни промени, с които можете да се запознаете от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Google поправи бъг при Android телефони отдалечено. Извинява се за проблема