Майкрософт работят по Android смартфони?

0
22
Майкрософт работят по Android смартфони?

Изтекла информация показва изненадващия факт, че от Майкрософт работят по нова линия телефони, които ще използват Android. Изглежда от компанията най-накрая са разбрали, че Windows не може да се съревновава с Android и WindowsLatest твърдят, че в резултат на това техен служител е направил шокиращото разкрите.

Този извод се основава на изявление, което е направено от въпросния служител, който заявява:
Ще създадем нова линия телефони за Майкрософт. Това ще е като ново издание за телефоните на Майкрософт и те със сигурност ще използват Android.

Майкрософт работят по Android смартфони? 3

Подобно твърдение се подплатява от факта, че от Майкрософт в последно време са се обърнали сериозно към Android и скорошните им издания за тази мобилна операционна система включват приложението Edge за Android, услугите Windows Timeline, Microsoft graph и пр.

Въпреки сериозния провал на мобилния пазар, по всичко личи, че от Майкрософт не са се отказали от амбициите си да превземат апетитния сегмент на смартфоните. Може би от компанията гледат на новата линия Android телефони като първа стъпка към това начинание.

Остава да видим дали информацията ще се потвърди, защото поне към момента няма официално изявление от страна на компанията в Редмънд. Напълно е възможно служителят на Майкрософт просто да е говорил за Android смартфони от друг OEM производител.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Fedora 24 Beta излезе официално