Майкрософт раздават безплатно електронни книги. Свалете ги сега!

0
466
Майкрософт раздават безплатно електронни книги. Свалете ги сега!


Директорът на продажбите при Майкрософт Erice Ligman стартира годишното раздаване на безплатни книги. Налични са милиони копия.

Ligman обяснява в своя блог, че вече от няколко години поддържа традицията ежегодно да раздава безплатно електронни книги (e-books) и това начинание се радва на голям интерес, като тази година има още повече безплатни заглавия.

Книгите са на тематика, свързана с Windows и този път се предлагат около 300 заглавия, като сферите, които включват са E-Books For Azure, E-Books For Windows 10, Windows Server, E-Books For PowerShell, E-Books For Cloud, E-Books For Power BI, E-Books For Microsoft Office 2013, 2016, and 365, E-Books For Microsoft SharePoint, E-Books For Microsoft System Center, E-Books For SQL Server..

Книгите са предоставени в три формата – EPUB, PDF и MOBI и могат да бъдат свалени безплатно по два начина. Ligman е предоставил и текстови файл с всички книги, за да могат потребителите да намерят това, което им е необходимо. Текстовият файл се намира под секцията „HOW TO DOWNLOAD ALL E-BOOKS“, в дъното на страницата.

Единият начин за сваляне е да преглеждате списъка ръчно и когато си харесате книга, да я свалите. Понеже няма директен линк за сваляне на всички книги, за да свалите всички заглавия ще ви е нужна или приставка към браузъра, която позволява това, или някакъв даунлоуд мениджър с такава функционалност.

Бройките, които всеки потребител може да свалят са неограничени. Можете да преглеждате и сваляте безплатните електронни книги за Windows и за продуктите на Майкрософт тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Yahoo вече не допуска потребители, които използват блокиране на реклами